Over Pauline Suidgeest

Ik hou ongelofelijk veel van mensen en hun verhalen. Ik vraag dóór op verhalen, om zo een diepere laag in beeld te krijgen en de meest waardevolle elementen naar boven te halen. Mijn talent is om op dat ene speciale moment in de juiste sfeer de passende woorden uit te spreken. Maar ook soms een momentje rust te creëren met een glas water of een tissue.
Of ik spreek op huwelijken of op uitvaarten is qua dynamiek een groot verschil. Maar de grote gemene deler is dat het gaat om rake verhalen over echte mensen, verhalen die recht doen aan een leven of aan een relatie. Ik ga op zoek naar de essentie en investeer veel tijd en aandacht in een gedegen voorbereiding, waardoor ik op het moment zelf vol vertrouwen het verhaal kan brengen.

Pauline over trouwen

Graag geef ik woorden aan jullie relatie en aan de verbinding met de mensen om jullie heen. Zodat het echt ergens over gaat en mensen worden geraakt. Iemand pinkt een traan weg, maar er wordt ook onbedaarlijk gelachen. Met elkaar creëren we een unieke viering van jullie liefde, die je levenslang bijblijft!”

Pauline over rouwen

Wat is het waardevol, bijzonder en intiem om met een familie samen een afscheidsceremonie vorm te geven. Om met elkaar te bedenken hoe we op de beste manier recht kunnen doen aan een geliefde overledene. Een afscheid te creëren dat een passend eerbetoon is aan het leven van wie je zo lief was. Ik kan jullie ondersteunen, zodat jullie zoveel mogelijk zelf kunnen doen op de dag van het afscheid, maar als je het zelf niet kan, wil ik graag namens jullie het verhaal vertellen en de ceremonie leiden.”

 


Eerste zelfstandige trouwambtenaar

Met veel ervaring in het bedrijfsleven (financiële wereld) startte ik begin 2005 als eerste zelfstandige trouwambtenaar van Nederland. Niet gek als je weet dat ik in één functie jarenlang gepresenteerd heb en in een andere opgeleid ben in het uitgebreid bevragen en begeleiden van cliënten in hun persoonlijke financiën. Ik ben moeder van twee studerende kinderen. Ik ben creatief, ondernemend en oplossingsgericht. Ik hou van mensen en ben geïnteresseerd in wat ze beweegt. Ik hou van cultuur en culturen, muziek en geniet van lekker eten, drinken en reizen.

Ik geniet intens als de ceremonie klopt. Als de woorden die ik teruggeef in de ceremonie, recht doen en liefst nog meer dan dat. Ik hou ongelofelijk veel van mijn werk, waarin ik zo dicht bij mensen mag komen, zoveel vertrouwen krijg en bijzondere momenten intens meebeleef.

Neem contact op met Pauline Suidgeest

voor een vrijblijvende telefonische kennismaking
Over Pauline 01/02/2017