Speechen

Of het voor een huwelijk, een uitvaart of een jubileum is: er zijn momenten in het leven dat je er gewoonweg wilt staan met een onderhoudend verhaal en dat goed wilt brengen.

Pauline, ik wil je hierbij bedanken voor de soepele samenwerking en het mooie resultaat. Ik vind dat je een geweldige toespraak hebt gemaakt. Dank voor het last-minute werk! De speech is goed ontvangen.”


Een goed verhaal raakt

Met ruime ervaring in het vertellen van rake verhalen op emotionele momenten, kan ik je begeleiden om tot een goed verhaal te komen en dat met meer vertrouwen over het voetlicht te brengen. Wist je dat je woordkeuze ook heel bepalend is? Of je een zin op de ene of de andere manier formuleert, maakt soms qua verhaal bijna niets uit, maar kan in het uitspreken als speech en of het jou als spreker raakt, een wereld van verschil maken.

Samen gaan we je verhaal vangen en vormgeven. Fijn als het een mooi geheel is met een kop en een staart. We zorgen dat het lekker loopt en jij in staat bent om het zo goed mogelijk over te brengen. Door met elkaar te oefenen en doordat ik je van praktische tips voorzie, kom je door mogelijke lastige momenten heen. Graag help ik je om van jouw speech een raak verhaal te maken!

Coachen eenmalige BABS

Hebben jullie een vriend, familielid of leuke BN’er die door de gemeente eenmalig wordt benoemd om jullie huwelijk te voltrekken? Ondanks dat dit ongetwijfeld een welbespraakt persoon is, is het een hele klus een trouwceremonie in goede banen te leiden. Het gaat niet alleen om het vertellen van het verhaal en de wettelijke kant, maar ook om de emoties waarmee je te maken krijgt. Hoe kun je spanning bij bruidspaar, het gezelschap en jezelf beperken? Graag ga ik een dagdeel aan de slag met jullie privé-BABS, zodat deze goed beslagen ten ijs komt en jullie op een prachtige manier kan trouwen.


Investering

Samen jouw speech tot een raak verhaal maken of het coachen van een eenmalige BABS is mogelijk vanaf € 395,00.

Neem contact op met Pauline Suidgeest

voor een vrijblijvende telefonische kennismaking
Speechen 02/02/2017