Lotte en Jurgen - Pauline Suidgeest Ceremoniespreker
Gisteren feliciteerde ik Lotte en Jurgen met hun eerste trouwdag. Op 7 maart 2020 trouwden zij in het sfeervolle kasteel Kerckebosch. Een bruisend en lief bruidspaar, vol heerlijke verhalen en omgeven door warme, liefdevolle familie en vrienden. Het gezelschap van zo’n honderd dierbaren paste net aan in de ruimte, waardoor het heel intiem voelde.

Lotte en Jurgen wilden graag een intieme en persoonlijke ceremonie. Onze gesprekken waren al zó gezellig en leuk, dat ik veel zin had om hun warme verhalen te delen in de ceremonie. Er waren sprekers met lieve en bij vlagen hilarische bijdragen en Lotte en Jurgen schreven prachtige beloften voor elkaar. Het werd een ceremonie om in te lijsten en heel blij en dankbaar op terug te kijken. Wat een leuke mensen en wat een fijne sfeer!

Lotte en Jurgen en hun warme familie- en vriendenkring zal ik niet snel vergeten. Maar deze ceremonie gaat me ook bijblijven vanwege de bijzonder prettige samenwerking met Jan Persoon (videograaf) en Sander van Mierlo (Flexmi, fotograaf). Doordat er veel mensen waren én een harpiste livemuziek verzorgde, was er in de knusse zaal van Kerckebosch net te weinig bewegingsruimte voor ons als leveranciers.

Bewegingsruimte

Jan, Sander en ik realiseerden ons dat we elkaar in de weg zouden lopen. Voor de ceremonie overlegden we hoe we zo goed mogelijk om elkaar heen konden bewegen en spraken af dat we op elkaar zouden letten. Tijdens de ceremonie moesten we verschillende keren schakelen, maar dat ging zó makkelijk en leuk! Bij het jawoord kwamen we bijna knel tussen harp, raam, katheder en bruidspaar.

Jan en Sander stelden voor dat ik aan de andere kant van het bruidspaar in het gangpad ging staan. Dat gaf hun meer bewegingsruimte en mij de kans om de trouwvraag goed en rustig te kunnen stellen. Een perfecte oplossing! Als je het beeldmateriaal van dit huwelijk terugziet, dan zie je daarin niets dat wijst op een ruimtegebrek. Prachtige beelden zijn het geworden, van een heerlijk bruidspaar en een schitterende dag!

Goede leveranciers

Waarom ik dit verhaal deel? Als inspiratie om goede leveranciers te kiezen voor je trouwdag. Fijne professionals, die bereid en in staat zijn om prettig samen te werken – ook als de omstandigheden lastig zijn – om voor jullie als bruidspaar het best mogelijke resultaat te bereiken. Gelukkig zijn er heel veel professionele partijen waarmee het heerlijk samenwerken is. Je zult zien dat fijne leveranciers die met plezier samenwerken, positief bijdragen aan de sfeer op jullie huwelijk. Hoe fijn is dat?!

Neem gerust contact op als je nog op zoek bent naar een fijne leverancier; ik ken er genoeg!

Jullie ultieme trouwceremonie

Pauline Suidgeest Ceremoniespreker & Zelfstandig TrouwambtenaarIk ga graag met jullie op zoek naar jullie ultieme trouwceremonie inclusief alle elementen die daar voor jullie bij horen.

  Neem contact op voor een vrijblijvende telefonische kennismaking.